Haber

Yeniden Refah Partisi eski AKP’li milletvekillerini belediye başkanlığına aday gösterecek

EVREN DEMİRDAŞ

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve 4 dönem AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile AKP 23. ve 24. Dönem Milletvekili Faruk Septioğlu’nu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdi. Kendisini Elazığ Belediyesi’ne başkan adayı göstereceklerini de duyurdu.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Yeniden Refah PartisiŞanlıurfa ve Elazığ’da eski AKP milletvekillerini belediye başkan adayı olarak açıkladı.

ERBAKAN, GÜLPINAR’IN ADAYLIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

AKP MKYK Üyesi ve 24-25-26-27. Eski AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar yeniden Refah Partisi Urfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gülpınar’ın adaylığını sosyal medyadan duyurdu. Erbakan, “Cumhurbaşkanlığı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partimize katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız oldu. Başkanımıza hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz. iyi hizmetler.” .

İKİ DÖNEM AK Parti MİLLETVEKİLİ

Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ Belediye Başkanı adayı, Bülent Ecevit’in kurduğu 40. Hükümet’te Meteorolojiden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan, 23. ve 24. AKP Elazığ Milletvekili Ali İstek Septioğlu’nun oğlu Faruk Septioğlu oldu. ANKA adaylığı hakkında HaberlerAjansına konuşan Septioğlu şunları söyledi:

“İki dönem AK Parti Elazığ Milletvekili olarak görev yaptıktan sonra artık görevim bitti. Ancak Sayın Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın beni belediye başkanlığı adaylığı için partisine davet etmesi benim için önemli bir olaydır. Bütün arkadaşlarımız Elazığ’da beni arayanlar tekrar siyasete girmemi istediler ve bu ödülü aldım.Arkadaşlarımın teklifi ve ısrarları sonucunda adaylık teklifini kabul ettim.14 Mayıs seçimlerinde partimiz 13 bin oy aldı. Elazığ’da Allah’ın izniyle bu yerel seçimlerde Elazığ’da sürpriz bir oy alacağız. Elazığ her zaman siyasetin kalbinin attığı bir şehir olmuştur. Bunları tarihimizde yaşadık Elazığ. “Halkımız hakkın yanında yer almıştır. ve sağ. Elazığ halkı geçmişte yapılan haksızlıklara karşı her zaman birlik olmuştur, bugün de aynı birlik söz konusudur. Elazığ halkı da bu süreçte haklının ve haklının yanında olacak, Allah’ın izniyle güzel olacak.”

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu