Haber

Süleyman Soylu PKK’yı vurdu ses Fatih Portakal’dan geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada PKK’lı teröristlere atıfta bulunarak, “Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermek için masaya basanı 14 Mayıs’ta ezeceğiz.” Sözlerini kullandı. Bakan Soylu’nun PKK’lı teröristlere yönelik sözlerine yanıt Gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Soylu’nun sözlerini YouTube kanalında öven Turuncu, Soylu’yu kutuplaştırıcı telaffuzlar yapmakla suçladı.

FATİH TURUNCU NE DEDİ?

Gazeteci Fatih Portakal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun PKK’lı teröristleri hedef alan sözlerini YouTube kanalında değerlendirdi. Konuyla ilgili Portakal, “Bunları neden yaptığını anlamak mümkün değil. Seçime 3 gün kaldı. Milleti neden üzüyorsunuz? Neden böyle konuşuyorsunuz? Saçmalamayın diyorum.” , ama… Artık bu sözleri söyleme, bu sözler küfürdür…”

AK PARTİ’YE KARŞI OY VERİN

Öte yandan Fatih Portakal, İçişleri Bakanı Soylu’yu bir başka konuda hedef gösterdi. Bakan Soylu’nun katıldığı bir programda terör örgütü PKK mensupları için geliştirilen akıllı telefon uygulamasını tanıttığı anları anlatan Portakal, “İçişleri Bakanı yasa dışı bir şey yapıyor. Kendini internet oyunu zannediyor. Bu harika bir şey. tehlike.Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Nerede?İnsanlar bizi izliyor.Ülkede anayasa ve yasaların uygulanmadığını gösteren bir görüntü.14 Mayıs’ta tereddüte düşmemeniz için önemli bir görüntü.” sözlerini söyledi.

UYGULAMA TERÖR FAALİYETLERİNE KARŞI GELİŞTİRİLMİŞTİR.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teknoloji blogu Shiftdelete.net’in YouTube kanalında geçtiğimiz Pazar günü yayınladığı bir videoda akıllı telefonuna yüklenen bir uygulamayı tanıttı. Soylu, ‘DSÖ’ adlı uygulama sayesinde akıllı telefonuyla fotoğrafını çektiği kişinin kimliğini 2 saniye gibi kısa bir sürede tespit edebildiğini söyledi. Soylu, “Bu WhatsApp’tan daha değerli bir şey. Dünyada benzeri yok. Türkiye’deki tüm olayları filtreliyor. Türkiye’deki tüm kişi ve kurumlarda yaşananları aktarıyor. Tüm polis teşkilatında… Bir Dünyada teknolojiyi en iyi kullanan bakanlıklardan biri. İçişleri Bakanlığı’dır. Bu konuda asla tevazu göstermem, asla. Bu devletin çok büyük güçleri var. Şu an size gösterdiğim yüz bin.”

KAYNAK: HABER7

habercumayeri.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu