Haber

Akşener: Bizi sansürleyen Saraçhane

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin küme toplantısında konuştu. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Anlaşılan ana muhalefet partisi bizden çok rahatsız oluyor, milletimiz için doğru işler yapıyoruz demektir. Birileri seçim kampanyalarını billboardsuz yapmamızı istiyor. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane’dir. .

Billboardlarımız hazırlanarak baskıya gönderildi. Fotoğrafları çekildi ve şirkete İstanbul’dan telefon geldi. ‘Bunları asmayacaksın, yumuşatacaksın’ denildi. Ankara ve İzmir’de de asılmayacak. Sonra eşbaşkanlık dediğimde kızıyorlar, küsüyorlar.Şirket, telefon çağrısını aldıktan sonra korkmuş ve tedirgin olmuştu.

Çok yakın gelecekte bu rezaletin suçunu şirkete yüklerlerse şaşırmayacağız. Çünkü kapalı kapılar ardında şirkete aslan diyen, iş yapmaya gelince dışarı çıkmaya cesaret edemeyen olağanüstü zalim arkadaşları zaten tanıyoruz.

ÖZEL VE ​​KILIÇDAROĞLU’NA SORU VE SERT TEPKİ: YERİNİ BİL!

Bilmiyor olabilirsiniz. 2017’de ‘hayır’ oyu vermek için kampanya yürüttük. Gidin eski lideriniz Sayın Kılıçdaroğlu’na sorun. CHP, Meral Akşener ve arkadaşlarına 1 lira yardım yaptı mı? Cevabın hayır olduğunu biliyorum. Sonra partimizi kurduk, nelerle karşılaştık? O dönemde Sayın Kılıçdaroğlu’nun liderliğini yaptığı CHP ve onun komutasındaki belediyeler bize 1 liralık yardım mı yaptı? Sayın Kılıçdaroğlu bunun cevabını vermek zorundasınız. Bunun peşini bırakmayacağım. Emeklerken başımız dik yürüyorduk.En çok yardım aldığımız yer, parayı ödediğimiz belediye binaları.

2019’da seçim vardı. İstanbul, Ankara ve Antalya kazanıldı. Sayın İmamoğlu, Sayın Yavaş, Sayın Kara ben sizi herhangi bir iş için aradım mı? Bu konunun peşini bırakmayacağım. Herkes yerini bilecek.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu