Haber

AK Parti Genel Merkez’de tatil ziyaretleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Seçim bürolarımıza yönelik saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bunlar demokrasilerde olmaması gereken şeylerdir. Böyle gidilmez. Sorumluların bir an önce ortaya çıkacağına inancımız tamdır.” mümkün olduğu kadar yargı tarafından gerekli ceza verilecektir.” söz konusu.

Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen ara tatil programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Büyük Birlik Partisi (BBP) , Demokratik Sol Parti (DSP), Demokrat Parti (DP), GÜZEL Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Refah Partisi heyetleri AK Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

Bayramda, “6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler”, “seçim kampanyası süreci” ve “İstanbul’da AK Parti’nin Çukurova İlçe Başkanlığı binasına silahlı saldırı ve seçim bürosu önünde silahlı saldırı” gündeme geldi. ön.

Siyasi parti heyetlerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ve Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın ağırladı.

AK Parti’yi ilk olarak CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Murat Emir başkanlığındaki heyet ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, bayramın hüzünlü geçtiğini belirterek, “Maalesef depremler nedeniyle çok canımızı kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Emir, acılarla dolu bir bayram olduğunu belirtti.

Emir, “Bahar olmasına rağmen hepimizin içinde bir sancı büyümeye devam ediyor. Özellikle deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı görünce acımız katlanarak artıyor. Allah bir daha böyle acılar göstermesin” ifadelerini kullandı.

“Köy evlerimizin anahtar teslimi Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacak”

Görüşmede 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin millete hayırlı olmasını dileyen AK Partili Uygur, seçim kampanyası sürecinin de hareketli olduğunu söyledi.

Güzel mitlerin birer birer canlanmaya devam ettiğini söyleyen Uygur, sarsıntılardan etkilenen şehirleri yeniden inşa etmek ve canlandırmak için çalıştıklarını kaydetti.

Uygur, deprem bölgesinde konut ve köy meskenlerinin temellerinin atıldığını belirterek, “Bugün ilk köy evlerimizin anahtar teslimi Cumhurbaşkanımız tarafından gerçekleştirilecek. Biz güçlü bir devletiz, güçlü bir milletiz. ve güçlü bir Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz.” dedi.

CHP’li Emir, “Siz başlayın, bitirip anahtarları teslim etmek bizim ayrıcalığımız olacak” dedi. Uygur, “Güçlenerek geliyoruz inşallah” dedi. sözünü kullandı.

Emir ise iktidara gelmeleri halinde beyin sarsıntısı evlerini kuruş para almadan yapacaklarını, vatandaşlardan ücret almayacaklarını iddia etti.

İstanbul’da AK Parti seçim irtibat bürosu önünde tabancayla silahlı saldırı

Dün AK Parti’nin İstanbul’da seçim bürosu yakınında silah sesi duyulduğu haberini duyduklarını söyleyen Buyruk, “Böyle şeyler her partinin başına geldi. Temennimiz Türkiye’nin barış içinde, kardeşlik içinde, barış içinde bir seçim dönemi geçirmesidir. hangi milli birlik bozulmaz. İyi olan kazanır. Önemli olan milletimizdir, devletimizdir.” söz konusu.

En gerçek değerlendirmeyi milletin yapacağını belirten Uygur, şunları kaydetti:

“Her şey milletimizin gözü önünde yaşanıyor. Seçim bürolarımıza yönelik saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bunlar demokrasilerde olmaması gereken şeylerdir. Böyle gidilmez. Sorumluların bir an önce tespit edileceğine inancımız tamdır.” mümkün olduğu kadar yargı da gereken cezayı verecektir. Demokrasi aslında bir bayramdır. Yönümüz belli. Bu tür saldırılar veya hareketler bizi istikametimizden çeviremez. Demokrasiye inananlar esasen bizi geri çeviremezler.”

“Devletimizin gücü ve milletimizin desteğiyle bu yarayı her zaman birlikte saracağız”

AK Parti heyeti, CHP’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyeti ağırladı.

Durmaz, yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ta depremlerin olduğu ilk gün bölgeye gittiklerini ve devletin ilk andan itibaren tüm kapasitesiyle bölgede olduğuna şahitlik ettiklerini belirtti.

Depremlerin ardından kapsamlı çalışmaların yapıldığını, çadır kent ve konteyner kentlerin ardından depremzedelerin artık Gaziantep Nurdağı’ndaki kalıcı konutlara yerleşmeye başladığını hatırlatan Durmaz, 60 bin civarında deprem ve köy konutunun temellerinin atıldığını bildirdi. döşeneceğini ve bir yıl içinde vatandaşlara teslim edileceğini bildirdi.

Durmaz, “Allah’ın izniyle, devletimizin gücüyle ve milletimizin desteğiyle bu yarayı hep birlikte saracağız.” söz konusu.

AK Partili Uygur, Cumhur İttifakı olarak bundan sonra da çok daha güçlü bir biçimde yollarına devam edeceklerini belirttiğinde Durmaz, “Sahada yaptığımız çalışmalar da buna işaret ediyor. Hiç şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımızı ilk turda ezici çoğunlukla seçtireceğiz.Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğu elde edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Durmaz, İstanbul’da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen saldırı ve seçim bürosu yakınından silahla ateş açılması münasebetiyle de kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Belgin Uygur ise demokratik bir ortamda bulunulmaması gerektiğini ve mücadelenin demokratik hak ve koşullar içinde sürdürülmesi gerektiğini belirterek, “En ağır şekliyle kınıyoruz. Faillerinin bulunacağından şüphemiz yok. bir an önce yakalanıp yargı önünde gereken cezayı alacaktır. Kimse bizi bu şekilde istikametimizden caydıramaz.” ifadesini kullandı.

“HÜDA PAR her zaman bu ülkenin birliğini savunmuştur”

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir başkanlığındaki heyet, bayram dolayısıyla AK Parti’yi de ziyaret etti.

AK Parti ailesinin bayramını kutlayan İmir, AK Parti teşkilatlarına Adana ve İstanbul’da düzenlenen saldırılar dolayısıyla da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremin ilk gününden itibaren milletin yaralarını sarmak için çalışmaların yürütüldüğünü dile getiren İmir, “Deprem konusunda hassasiyetimizi koruyarak, birlik ve beraberlik içinde bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz.” söz konusu.

14 Mayıs seçimini bugüne kadar ortaya konan hizmetlerin bir devamı olarak gördüklerini belirten İmir, seçim sürecini güvenli bir şekilde atlatmak için siyasi partilere görevler düştüğünü kaydetti.

HÜDA PAR’a yönelik iftira ve iftiraların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıklamasının ardından yapıldığını belirten İmir, “Bunu etik olarak görmüyoruz. tamamen iftira ve iftira niteliğindedir.HÜDA PAR her zaman bu ülkenin birliğini savunmuştur.birlik ve bütünlüğünü savunmuştur.

BBP’den AK Parti’ye bayram için Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Merkezi Karar Yürütme Kurulu Üyesi Hakan Çelen ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Tuğçe Özyolu geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti ailesi ile Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladıklarını ifade eden Eren, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ile yola devam edeceklerini kaydetti.

“TEKNOFEST gençliği gümbür gümbür geliyor”

İYİ Parti, Sosyal Politikalar Lideri Ayfer Yılmaz başkanlığındaki heyet ile AK Parti’yi de ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler ve sonrasında yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda Uygur, vatandaşların devlete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğini ifade etti.

İYİ Partili Yılmaz ise deprem felaketinin acısının herkesin önünde tarif edilemeyecek şekilde durduğunu, bu yaraların millet olarak hep birlikte sarılacağını söyledi.

Türkiye’nin 21. yüzyıla ayak uydurabilmesi için ivme kazanması gerektiğine dikkati çeken Yılmaz, “Genç nesillerini ihraç edenleri değil, bu ülkeyi hedef yapacak bilim insanlarını Türkiye’nin bilgi dolu insanlarıyla buluşturacak ekiple. Onlarla Türkiye’yi 21. yüzyılın lideri yapacağız, onların ülkelerinden biri yapacak bir anlayışa ihtiyacı var.” ifadesini kullandı.

20 yıldır millete hizmeti politikalarının odak noktasına koyduklarına işaret eden AK Partili Uygur, “20 yıldır hem iş ve hizmet üretme anlamında hem de hizmet üretme anlamında büyük reformlar yaptık. hak ve özgürlükler açısından.Teknofest gençleri gümbür gümbür geliyor.gençler heyecanlanıyor,umut veriyor,üretiyor,ülkesinde ve devletinde üretme konusunda da gücü ve motivasyonu yüksek.sonuncuyu milletimiz alacaktır. Söz her zamanki güveni ve basireti ile 14 Mayıs’ta sandıkta. Her şey milletin gözü önünde açık ve net bir şekilde yaşanıyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yolumuza daha güçlü şekilde devam edeceğiz.”

Bayram nedeniyle DSP Genel Başkan Yardımcısı Metin Oktay ve beraberindeki heyet, DP Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı İrem Taşpınar ve beraberindeki heyet AK Parti’yi ziyaret ederek bayram tebriklerini iletti.

Ayrıca Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem başkanlığındaki heyet, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı başkanlığındaki heyet ve Refah Partisi Yeniden Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli başkanlığındaki heyet, AK Parti’yi ziyaret etti. bayramın kutlanması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu