Teknoloji

WhatsApp’ın Emoji Klavyesi Yıllar Sonra Değişiyor

Dünyanın en bilinen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın oldukça ilkel bir yanı vardı. geliştirici ekibi, klavye emojisi yıllardır değişmedi. Son haberler bu durumun yakın gelecekte değişeceğini ortaya koyuyor.

WhatsApp’ın 2.23.9.2 kodlu Android beta sürümü şimdi geliştiriliyorAslına bakarsanız yeni tasarımın eskisinden çok da farklı olmadığı ancak artık daha çağdaşbir görünüm sunulacaktır.

WhatsApp’ın yeni emoji klavyesi böyle görünecek

WhatsApp’ın güncel sürümlerinde en üstte yer alan emoji kategorileri, altta GIF’ler veya çıkartmalar için seçenekler görüyoruz. Yeni düzenlemede bu görüş değişmek üzere gibi görünüyor. Arama ve diğer seçenekler klavyenin üst kısmında yer alacak ve emojiler alt kısımda yer alacak. Emoji kategorileri en alta taşınabilir veya tamamen kaldırılabilirbenziyor

WhatsApp’ın yeniden tasarlanan emoji klavyesi kullanıcılara ne zaman ulaşacak? emin değil. Ayrıca bu güncellemenin alışılagelmiş klavye tasarımına bir etkisi olup olmayacağı da şimdilik bilinmiyor. Gelecekteki beta sürümlerinin yeni klavye hakkında daha fazla bilgi sağlamasını bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu