Haber

Togg Gelin Arabası Oluyor: Aracı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kullandı

Togg gelin arabası Bursa’da bir çiftin düğünü için yapıldı. Aracı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kullandı. İlk 20 bin adetlik üretimin sahibi Togg’un kura ile belirlenen T10X modeli için çekilişe katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şanslılar arasına giremeyeceğini açıkladı.

Bursa’da Gemlik’te bir programda sohbet eden Hüseyin Özdemir’e Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Togg gelin arabası yapacağı sözü yerine geldi.

Düğün günü geldiğinde Habibe Fatma-Hüseyin Özdemir çifti için ayrılan togga çiçek ve kurdelelerle süslenirken, aracı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sürdü.

Düğün günü geldiğinde Togg, Bursa’daki bir çiçekçiye götürülerek çiçekler ve kurdelelerle süslendi.

Çifte ikinci sürprizi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. Direksiyona geçen Başkan Aktaş’ın kullandığı Togg ile Habibe Fatsa Özdemir’in Gemlik’teki konutuna giden damat Hüseyin Özdemir, can yoldaşını babasının ocağından çıkardı.

Evden alkışlar ve çiçeklerle uğurlanan Özdemir çifti, Önder Aktaş’ın kullandığı toggle ile tekrar nikah salonuna geçti.

Bakan Varank’ın çift gelin arabası için konuştuğunu ve bunu gerçekleştirmenin kendisine düştüğünü belirten Aktaş, “Biz bu düğünü törelerimize uygun olarak yapacağız. Bursalı Togg’u gelin gibi süsledik. İnşallah nikahları güzel olur. Togg gibi farklı ve özel.” dedi.

Damat Özdemir de emeği geçenlere teşekkür etti. Heyecanlarının kat kat arttığını ifade eden Özdemir, “Çok ama çok mutluyum. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir gün yaşıyorum. Bakanımız sayesinde Sayın Bakanımız bu mutluluğu, iyiliği, güzelliği layık gördü. Togg gururdur” Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Gelin Habibe Özdemir ise Togg’da güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirterek, “Çok heyecanlıyım. Hem üzgünüm hem çok mutluyum. Aslında Togg’a ilk girdiğimde Hüseyin ‘Bırakın gitsinler’ dedi. bize kırmızı rengi ver de gelin arabası yapalım.” “Bunun üzerine kırmızı Togg gelin arabası oldu. Rabbim nasip etti.” dedi. Bakan Varank, Aktaş ve çiftle görüntülü görüşme yaparak evliliklerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

İlk 20 bin adetlik üretimin sahibi olan T10X modeli için yapılan çekilişe katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şanslılar arasına giremeyeceğini açıkladı.

haber-egirdir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu