Ekonomi

Terra (LUNA) kurucusu Do Kwon parasını Güney Kore’de tutmuyor

arazi(LUNA) kurucusu Kwon yapmak gündemde değil. En son gelen, Kwon’un multi-milyon dolarlık varlıklarına dair dikkate değer içgörüler sundu.

Terra (LUNA) ekosistemindeki çöküşün baş suçlusu olarak görülen Do Kwon, aylar sonra Karabağ’da tutuklandı. Uzun süredir aranan Kwon’un şimdi hangi ülkeye iade edileceği konuşuluyor. Ayrıca Kwon ve LUNA’nın çöküşüne dair her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

Son olarak Güney Kore haber ajansları dikkat çekici bir iddiada bulundu. Kore’nin yerel gazetelerinden KBS, Terra’nın kurucusunun ülkede hiç parası olmadığını bildirdi. Güney Koreli savcılar bu tezleri doğruladı ve Terra yöneticileri 414.5 milyar doları buldu. kazanmakTasarrufu olduğunu belirtti (315 milyon dolar).

Savcılar, Kwon ile ilgili tahmini 91.4 milyar won’un ülkede bulunamadığını bildirdi. Ayrıca Terra’nın kurucu ortağı olan Güney Koreli savcılar daniel shin Yaklaşık 154 milyar won varlığa sahip olduğundan şüpheleniliyor. Ancak savcılar şimdiye kadar Shin için tutuklama emri çıkaramadı.

Bu durumun Karabağ’dan iadesi talep edilen Do Kwon’un lehine olduğu düşünülüyor. Çünkü soruşturmanın başarılı bir şekilde yürütülemediğine dair bir görüş var. Bu durumda Terra kurucusunun ABD’ye iade edilme olasılığı gündeme geliyor.

Bu makale ilk olarak BeInCrypto’da yayınlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu