Yaşam

Skoda, yeni nesil Superb ve Kodiaq modellerinin kabinlerini tanıttı

Skoda’nınyeni nesil Superb ve Kodiaq modellerinin tamamen yeniden tasarlanan kabinlerini dünya prömiyeri öncesinde tanıttı.

Pratik, kullanıcı dostu ve akılcı çözümleriyle dikkat çeken kabini Superb ve Kodiaq modelleri yeni nesilde daha da ileriye taşıyor. Yeni modellerin kabinlerinde dijital kokpit, yansıtıcı ön cam ekranı ve 13 inç bilgi-eğlence ekranı ile yeni teknolojiler sunuluyor.

Skoda’nınmuhteşem

Yeniden tasarlanan kabinde direksiyon, göstergeler, ön konsol ve dekoratif döşemeler daha çekici hale getirildi. Bir Skoda modelinde ilk kez vites kontrolünün direksiyon kolonuna taşınmasıyla orta konsolda daha geniş bir alan sağlanırken, 10 inçlik Dijital Gösterge Paneli, ön cama yansıtılan baş üstü ekranı ve 13-inçlik gösterge paneli de dikkat çekiyor. inçlik yüksek çözünürlüklü yatay dokunmatik multimedya ekranı aracın teknolojik yönünü vurguluyor.

Skoda Kodiaq

Hem fiziksel hem de dijital dünyayı bir araya getiren Akıllı Aramalar, araç özelliklerinin yönetimini kolaylaştırarak sürüşü daha güvenli hale getiriyor ve her sürüş koşulunda istenilen ayarların kolaylıkla yapılabilmesine olanak tanıyor. Üçlü döner düğme tasarımına sahip bu düğmeler, yüksek dokunsal kalitenin yanı sıra sezgisel kullanım da sağlar. Aynı anda basılıp döndürülebilen bu akıllı düğmelerin her biri, çeşitli araç fonksiyonlarına kolay erişim sağlıyor. Sıcaklık, koltuk ısıtma/soğutma, fan hızı, havalandırma yönü, ses ayarları, sürüş modları veya harita yakınlaştırma/uzaklaştırma gibi özellikler bu tuşlardan yönetilebiliyor.

Skoda Kodiaq

15 W’a kadar kablosuz hızlı şarj, pnömatik masaj özellikli koltuklar, 45 W güç çıkışına sahip dört adede kadar USB-C bağlantı noktası ve kullanışlı 15 W USB-C ile araçtaki konfor ve pratiklik düzeyi daha da artırıldı. dikiz aynasındaki bağlantı noktası. taşınıyor.

Ayrıca sürdürülebilirlik amacıyla Skoda, yeni Kodiaq ve yeni Superb modellerinde yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış döşemeler kullanıyor.

Kaynak: Carmedya.com / Araba

haber-tosya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu