Haber

Konya’da kadın cinayeti! Cezaevinden İzinli Çıktı, Cinayet İşledi: Saldırgan Olay Yerinden Kaçtı

Konya’da cezaevinden izinli olarak çıkan NS isimli adam, Damla Dakım’ı öldürdü. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Kadın cinayetlerinin adresi bu sefer Konya oldu.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Sevinçli Caddesi üzerindeki tek katlı bir konutta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazartesi günü cezaevinden çıkan NS, cep telefonunda bulunan mesajlar ve kendisini aldattığı iddiası nedeniyle Damla Dakım ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında NS, yanında bulunan bıçakla Damla Dakım’ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Damla Dakım, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Damla Dakım, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Polis, 8 yıldır cezaevinde olduğu öğrenilen ve pazartesi günü izinli olarak cezaevinden çıkan cinayet zanlısı NS’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayetin detayları kameralara yansıdı

haberatakum.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu