Haber

Kiracının Kızdırdığı Daireye Biber Gazı Sıktı: 2’si Çocuk 5 Kişi Gazdan Etkilendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde apartman işleten GU, iddiaya göre bir süredir evden çıkmayan kiracılarına kızarak oturdukları daireye biber gazı sıktı. Gazdan 2’si çocuk 5 kişi etkilendi ve gözaltına alınan G.Ü. serbest bırakıldı.

GU, argümana göre; Kendi işlettiği apartmanın kiracılarının 203 numaralı apartmandan çıkmalarını istedi.

Bir süredir evden çıkmayan kiracıları da bulan GÜ, dairenin içine biber gazı sıktı.

Bu sırada apartmanda bulunan 53 yaşındaki SB, 35 yaşındaki DB, 25 yaşındaki DB, 14 yaşındaki YE ve 11 yaşındaki NE gazdan etkilendi.

Kiracılar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kiracılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Şikayet üzerine gözaltına alınan G.Ü., adli işlemlerle adli kontrolle serbest bırakıldı. G.Ü, polise verdiği ifadesinde, ‘Daireden yoğun bir koku geliyordu ve 203 numaralı odada kalan kiracılar beni suçluyor. Apartman görevlisi yeni bir temizlik yaptı. Temizlik maddelerini yanlış karıştırdığını söyledi.

Kat görevlisi SB kendi ifadesiyle şunları söyledi:

‘Temizlik yaparken GU yanıma geldi ve aç olduğunu söyledi. Yoğurt ve ekmek getirecekken yoğun bir koku geldi. Nefes alamıyordum ve kendimi dışarı attım. GU beni aradı ve ‘Klor ile çamaşır suyu karıştırdınız’ dedi. Bu yüzden bu oldu. anlıyorsun’ dedi. Temizlik yaparken bu tür malzemeleri kullanmadım.’

Kiracılar ise kendi şartlarında; G.U.’nun kendilerini bir süreliğine evden çıkarmak istediğini, bu konuda daha önce şikayetçi olduklarını ve adli sürecin halen devam ettiğini söyledi. Kiracılar daha önce de tehdit edildiklerini iddia ettiler.

haber-midyat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu