Haber

Japonya’da 2 kişi öldürüldü: Şüpheli en az 2 kişiyi rehin aldı

Japonya’nın Toda kentinde bir hastaneye düzenlenen silahlı saldırıda iki kişinin yaralandığı açıklandı. Yaşlarının 40-50 civarında olduğu tahmin edilen şüpheli, motosikletiyle kaçtı. Aralarında en az iki postane çalışanının da bulunduğu kişiler, hastane yakınındaki bir postanede rehin alındı. Yetkililer her iki olayın failinin aynı kişi olduğunu bildirdi.

Baskında Doktor ve Hasta Yaralandı

Toda şehir yönetiminden yapılan açıklamada, Warabi yakınlarındaki bir postanede en az bir kişinin rehin alındığı belirtildi ancak iki olayın birbiriyle bağlantılı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. BBC’nin Japon basınından aktardığı haberde, Toda Chuo Genel Hastanesi yakınındaki postanenin girişinde silahlı bir adamın ayakta görüldüğü, hastanede yaralıların bir doktor ve bir hasta olduğu belirtildi.

Saldırgan, PTT’DE EN AZ İKİ KİŞİYİ REhin Aldı

Polisin verdiği bilgiye göre, yerel saatle 13.00 sıralarında hastanede silah sesleri duyulduğu yönünde ihbarda bulunuldu. Warabi’deki rehine olayı saat 14.15 sıralarında bildirildi. Japon yayın kuruluşu NHK tarafından hazırlanan bir raporda Tokyo polisi, rehine durumları konusunda eğitimli bir grubun olay yerine gönderildiğini söyledi. Reuters’in haberine göre Warabi yerel yönetiminden yapılan açıklamada, postanede “silah benzeri bir şey” taşıyan bir kişinin birden fazla kişiyi rehin aldığı doğrulandı. (DIŞ HABER)

haber-ihsaniye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu