İş

HUAWEI yeni tablet serisini piyasaya sürdü: İşte yeni Air serisi

Huawei MatePad Air, MatePad Serisinin devrim niteliğindeki bir üyesi olarak piyasaya sürüldü ve özellikle iş profesyonelleri için performans açısından hafif bir amiral gemisi modeli olarak tasarlandı.

Tabletler, yalnızca eğlence cihazlarının ötesine geçti ve artık hem üretkenlik hem de eğlence için çok yönlü araçlar olarak kullanılıyor. Tüketici eğilimleri, insanların tabletleri uzaktan çalışma ve eğitim için giderek daha fazla kullandığını gösteriyor. Sonuç olarak, taşınabilir ve uzak ofisler de dahil olmak üzere akıllı ofis senaryolarına olan talep artıyor. Üretkenlik senaryoları artık geleneksel ofis veya kütüphane ortamlarında sınırlı değildir, farklı uygulama ortamlarında ve çeşitli konumlarda yaygın olarak benimsenir.

Profesyoneller için verimli bir üretkenlik aracı

HUAWEI MatePad Air, yeni şeyler denemek, mesleğinde ilerlemek ve iş stresini atmanın bir yolunu bulmak isteyen profesyoneller için tasarlandı. HUAWEI MatePad Air, istediğiniz yerde, istediğiniz zaman kolay kullanım için; Profesyonel ofis yazılımına, kusursuz not alma deneyimine ve akıllı işlevlere sahiptir.

Amiral gemisi düzeyinde deneyim sunan çekici ürün

HUAWEI Notlar uygulaması, not düzenleme, yönetim ve güvenlik için gelişmiş özelliklerin yanı sıra özel bir fırça özelliği ile donatılmıştır. Çok taraflı HUAWEI MatePad Air, hem kalem hem de klavyenin kusursuz entegrasyonu ile hafif ofis işlerini kolaylaştırır.

HarmonyOS 3.1 tarafından desteklenen HUAWEI MatePad Air, onu Akıllı Ofis ve çoklu cihaz işbirliği senaryoları için optimize eden geliştirmelere sahiptir. HUAWEI MatePad Air, cihazlar arasında sorunsuz işbirliği özellikleri, uygulamalar ve cihazlar arasında “Renk Yakalama” ve basitleştirilmiş “Pop-up Eşleşen Baskı” ile iş süreçlerini kolaylaştırarak kullanıcılara daha hızlı ve daha verimli bir yazma deneyimi sunuyor.

HUAWEI MatePad Air, Huawei’nin 3:2 üretkenlik ekranına sahip ilk tabletidir. Tablet, 144 Hz yenileme hızı, SuperRender, 30 Hz – 144 Hz uyarlanabilir yenileme hızı aralığı ve Muhteşem Çerçeve ile hem iş hem de eğlence deneyimlerini geliştirmek için tasarlandı.

HUAWEI Online Store üzerinden 13.999 TL’den satışa sunulan MatePad Air, 3.498 TL’den manyetik akıllı klavye ve M-Pencil ikramlarına sahip.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu