Teknoloji

Apple’ın Apple Car hayali yaşıyor mu? Bir Apple Car’ı en erken ne zaman görebiliriz?

Bloomberg’den Mark Gurman, en son Power On haber bülteninde Apple Car’ın 2020’lerin sonlarında piyasaya sürülebileceğini öne sürdü. Apple’ın Project Titan olarak bilinen otomobil projesi, son yıllarda pek çok sorunla karşılaştı. Yine de ünlü gazeteci, Apple’ın elektrikli araç pazarına girmeye hazır olduğunu belirtiyor.

Apple’ın gelir artışını yeniden kazanmasına yardımcı olacak bir sonraki ürünün ne olacağı hakkında konuşan Gurman, karma gerçeklik kulaklığı Vision Pro’nun bu ürün olmadığını söylüyor. Ancak Apple Car’ın bir şansı olduğunu iddia ediyor.

Gurman’ın haber bülteninde yazdığına göre, ” …ancak işini gerçekten canlandırmak için Apple’ın kendine özgü ‘sonraki büyük şeylerden’ birine ihtiyacı var. Şirket bu doğrultuda karma gerçeklik ve elektrikli araç pazarına girmeye hazırlanıyor. Ancak bir araba hala uzak bir gelecekte: Şirket, içinde bulunduğumuz on yılın sonlarına kadar bu konuda hiçbir şey sunmayacak.

Apple Car ile ilgili son söylentiler Eylül ayının sonlarında geldi ve pek umut verici değildi. Zamanın ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuobu çalışmanın gelişim süreci tüm görünürlükŞirketin içinden biri, Apple Car’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde seri üretime geçmesini beklemediğini ve Cupertino devinin uzun zamandır beklenen aracı piyasaya sürmesine yalnızca büyük bir satın almanın yardımcı olabileceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu