Haber

Apple Vision Pro için önemli bir güncelleme yayınlandı

Apple’ın son dönemde en çok konuşulan ürününün Apple Vision Pro olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda ChatGPT desteği kazanan ve 3.500 dolarlık fiyatıyla sıklıkla gündeme gelen karma gerçeklik gözlükleri, geçtiğimiz günlerde önemli bir güncelleme aldı. Bu yapı, ürünle ilgili eleştirilen bir sınırlamayı da ortadan kaldırıyor.

Apple Vision Pro için VisionOS 1.1 beta kullanıma sunuldu, parola sıfırlama artık mümkün

Apple, Vision Pro için VisionOS 1.1’in ilk geliştirici beta sürümünü yayınladı. Henüz genel kullanıma sunulmayan sürüm, aynı zamanda üreticinin gözlüklere koyduğu “Apple Store’a giderek şifreyi sıfırlayın” kuralını da ortadan kaldırıyor.

Vision Pro’daki VisionOS 1.1, Persona’nızı taramanızı gerektirir. Persona’ların önemli ölçüde daha iyi görünmesini sağlar.

Önce (1.0) ve Sonra (1.1) pic.twitter.com/D6qdw05zsf

– Zach Smith (@Zacitus) 6 Şubat 2024

Evet doğru duydunuz. VisionOS 1.1 beta öncesinde kullanıcılar şifrelerini unuttuklarında ve sıfırlamak istediklerinde bir Apple Store’a gitmek zorunda kalıyorlardı. Kısaca üründe kullanıcılar için herhangi bir şifre sıfırlama seçeneği bulunmuyordu. Ancak bu durum giderek değişmeye başladı ve gözlüğün yeni versiyonuyla birlikte şifre sıfırlama da mümkün olacak.

Apple sonunda iPhone 16 ile pilin kontrolünü ele alıyor!

Sadece bunlarla sınırlı değil. Ayrıca güncelleme, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan çeşitli iyileştirmeler de içeriyor. Örneğin; Persona fonksiyonu artık çok daha gerçekçi ve kapsamlı hale geldi. Burada yeni sürümü yükledikten sonra daha iyi bir Persona görünümü için kullanıcılardan Personalarını tekrar ayarlamaları istenecek.

Cihazın özellikleri aşağıdaki gibidir:

Mülk değeri

Fiyat3.499$İşletim SistemiVisionOSChipsetM2 ve R1EkranMicro-OLED (23 milyon piksel, 90Hz, 96Hz, 100Hz)Depolama256GB, 512GB, 1TBKamera6,5MP Stereoskopik 3D kamera, uzaysal görüntüleme ve fotoğrafçılık (18mm, f/2.0)Sensörler2 ana kamera, 6 takip kamerası, 4 göz izleme kameraları, TrueDepth kamera, LiDAR tarayıcı, 4 ölçüm birimi, yanıp sönen sensör, ortam ışığı sensörüKimlik DoğrulamaOpticID (iris tabanlı)SesDinamik kafa izleme özelliğine sahip uzamsal ses bölmeleri, 6 mikrofon dizisiKablosuzWi-Fi 6 ve Bluetooth 5.3PilGenel 2 saat kullanım, 2,5 saat görüntü oynatma için Ağırlık 600 – 650 gram

Vision Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

kesan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu