Haber

Ankara’da borç nedeniyle silahlı saldırı: 1 yaralı

Ankara’da bir kişi, borçları nedeniyle husumet duyduğu kişi veya kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralandığı iddia edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Gürses Caddesi’nde meydana geldi. Tezlere göre bir kişi yolda yürürken bir otomobille kendisine yaklaşan silahlı kişilerce saldırıya uğradı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bacaklarına isabet eden kurşunlar sonucu kanlar içinde yere yığılan yaralı, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis ekiplerince kaçan zanlı veya zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, saldırının borçları nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

“Yaralılar çok kan kaybetmiş”

Olayın görgü tanıkları Hikmet Çalışkan, “Dün iki el silah sesi duydum. Dışarıda yerde yatan bir kişi gördüm. Yardım etmek için aşağı indim. Ayağından vurulmuş. Durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdik.” .Yaralının ailesine haber verdik.Olayın borçtan olduğunu duydum.Kan kaybetmişti.Hayati tehlikesi yoktu.Ambulansa bindirdik.Hastaneye kaldırdılar.Bacağını kemerle bağladık. çok kan kaybetmez” dedi. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu