Haber

AK Parti’nin Siirt Belediye Başkanı adayı Ekrem Olğaç için karşılama töreni düzenlendi

AK Parti’nin Siirt Belediye Başkanı adayı Ekrem Olğaç için kentte karşılama töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtma Toplantısı’nda Siirt Belediye Başkan adaylığı açıklanan Olğaç, kente döndü.

Siirt Havalimanı kavşağında partililer tarafından karşılanan Olgaç, konvoy eşliğinde İl Merkezine geldi.

Olğaç, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, kendisine bu onurlu görevi emanet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Bugüne kadar ayrım yapmadan herkese hizmet verdiklerini belirten Olğaç, şöyle konuştu:

“Biz bu ülkenin çocuklarıyız, burada doğduk, burada büyüdük, burada yaşlanacağız. Vatana hizmet için gece gündüz demeden elimizden geleni yapacağız. İl başkanlığım sırasında ve öncesinde de görev yaptığım dönemde. Partinin merkez ilçe ve diğer kademelerinde görev yaptık, hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ‘Yapmayacağız. Rengi, ırkı, dili ne olursa olsun herkesin hizmetkarı olmaya hazırız.”

Kentin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları çözmek için çalıştıklarını belirten Olğaç, “Belediye hizmetleriyle iktidara gelen bir partinin neferi olmaktan çok mutluyum. 31 Mart seçimlerini de kazanacağız. Milletimize ve gece gündüz demeden ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kamuoyundan destek bekliyorum.” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek, bu heyecan ve teveccühle belediyeyi kazanacaklarını söyledi.

Bu süreçte herkesin kapısını çalacaklarını belirten Gül, Siirt Belediyesi’nin yanı sıra tüm ilçe ve belde belediyelerini de kazanarak beyaz belediyecilik hizmetlerini kamuoyuyla buluşturacaklarını belirtti.

gokcebeyhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu