Yaşam

78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer, 22 yıl önce birlikte olduğu erkek arkadaşıyla evlendiğini itiraf etti.

Birçok projede rol alan 78 yaşındaki usta oyuncu Zerrin Sümer, Gökay Kalaycıoğlu’yla birlikte 360 ​​Derece programına konuk oldu. İlk evliliğinin ihanet nedeniyle bittiğini söyleyen oyuncu, 22 yıldır halktan uzakta aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce evlendiğini söyledi.

“YARDIM İSTEYECEK KİMSE OLMADIĞI İÇİN HAYATIMDA BİRİSİ OLMAYA KARAR VERDİM”

Özel hayatını anlatan usta oyuncu, “7-8 ay önce evlendim. Bunları söylemediğim için kimsenin haberi yoktu. Yıllar önce İstanbul’da yaşarken bir gece çok hastalandım. Telefona bile gidemedim. O zamanlar çok fazla telefon yoktu. Kendi kendime bu böyle olmaz dedim.” Oğluma “Sanırım hayatıma birini sokacağım” dedim. “Sorun değil anne ama evlenme. Evlenme ama kiminle istersen onunla ol” dedi. Bir nebze. Daha sonra 1-2 yıl sonra şu anki eşimle tanıştık. Yıllar sonra ilk defa birinden hoşlandım. Benimle ilgilenmeleri hoşuma gidiyordu. Ona açıkça ondan hoşlandığımı söyledim ve o da çok şaşırdı. Evlenme teklifini yaptı. Aynı yaştayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. “Biz konuşurken aniden ‘Ya seninle evlenirsek?’ dedi. Evet dedim” dedi.

“İLK EŞİMİ İhanet Yüzünden Boşandık”

Eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Günay Tuncel ile ilk kez evlenen ve bir erkek çocuk sahibi olan Zerrin Sümer, yaşadığı ihaneti şöyle anlattı: “Bir gece kulübünde tanıştık. Aşık olduk ve başladık. Nişanlandıktan sonra 1-2 yıl birlikte yaşadık, evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmak istemedim, biraz geç oldu, tiyatroyla birlikte çocuk büyütmek de zordu, sonra bir oğlumuz oldu. Sonra eşim başka birine aşık oldu. Bunu hissettiğimde ona itiraf ettirdim. Aldatılmak yerine bunu saklayarak beni aptal yerine koymasına üzüldüm. Arkadaş olduğumuz için bunu mesele haline getirdim. gurur boşanmak istemedi 9 ay sonra dilekçe verdi. 15 yıl sonra evlilik monotonlaştı sanırım. nafaka dahil hiçbir şey talep etmedim onu ​​kendi içimde affetmiştim ama affedemedim çünkü oğluma baba olduğunu unuttu, ne yazık ki yeterli bir baba olamadı. Umarım bir gün bana ihtiyacın olur. “Gelip onu göreceğimi söyledim ve oldu. Onu insan olarak sevdim ama doğru dürüst bir baba ve eş olamadı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu